Skip to main contentIndretningen af KMD

Et fokus på funktionalitet

I KMDs nye domiciler i hhv. Aalborg og Århus har vi indrettet flere forskellige miljøer med medarbejdernes og arbejdspladsens funktioner som førsteprioritet. Målet var at skabe den bedste sammenhæng mellem indretning og arkitektur, og det har ført til spændende storrumsmiljøer, brugerindflydelse og specialdesignet inventar.

Indretningsprojekt med en "grøn tråd"

Indretningen af KMD er tilpasset virksomhedens DNA og visuelle identitet med grønne detaljer, der fungerer som et blikfang gennem hele virksomheden. Forskellig miljøer giver medarbejderen mulighed for at udnytte arbejdspladsen optimalt og bidrager til en effektiv arbejdsdag.

Mogens Daarbak A/S leverede:

  • Indretning af fællesarealer
  • Indretning af reception/indgangsparti
  • Implementering af akustikløsninger

Det siger KMD om os...

"Vi skulle flytte ned til havnen i helt nye bygninger. Der skulle det nye hus bestykkes med helt nyt møblement, og i den forbindelse skulle der vælges en møbelleverandør. Efter mange besøg og snakke med diverse firmaer var der to firmaer tilbage. De skulle begge præsentere deres forslag til indretningen af vores nye hus. Mogens Daarbaks præsentation var meget professionel. De havde virkelig lyttet til vores ønsker, så valget var ikke så svært. Vi valgte Mogens Daarbak A/S, fordi indretningen var helt efter KMDs ønske, og de havde en tidsplan, som ikke kunne gå galt. Leveringen af møblerne fungerede helt efter planen. Der blev arbejdet igennem meget professionelt. Mogens Daarbaks ansatte passede på vores nye hus, som var det deres eget. Der blev ryddet op, efter at opgaven var afsluttet, og modtog de et skadet møbel, blev der fulgt op på det med det samme. Så da vi skulle flytte ind, var alt klar, yderst flot da det trods alt var møbler til 1000 mennesker plus diverse møderum og en stor kantine.

Året efter gik vi i gang med at bygge et hus i Århus til ca. 200 mennesker. Der blev Mogens Daarbak A/S valgt med det samme, da møblerne skulle være de samme som i Aalborg, og da vi var meget tilfredse med Aalborg projektet, var der ingen grund til at bruge tid på at kigge på andre virksomheder. Igen havde vi valgt rigtigt, da projektet kørte uden problemer. Alle i Århus flyttede ned på deres nye pladser, og alt fungerede perfekt fra dag ét. Efter de to store projekter har vi selvfølgelig fortsat det gode samarbejde, og Mogens Daarbak A/S er stadigvæk lige hurtige og grundige i deres levering af møbler.Vi håber på et fortsat godt samarbejde med Mogens Daarbak A/S i fremtiden og tusind tak for de sidste 20 års samarbejde."

Niels Henrik Nielsen - Indkøber, KMD

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)