Skip to main contentIndretningen af Jyske Bank

Gennemgående forandring og forbedring

Under et forløb på 3 måneder arbejdede vi tæt sammen med Jyske Bank om at nytænke og udskifte indretningen i deres ca. 100 afdelinger over hele landet. Med konceptet, Jyske Forskelle, møder Jyske Bank sine kunder i øjenhøjde og tilbyder service på et andet niveau, hvilket afspejles i den nye indretning.

Indretningen styrker konceptet

Sammen med Jyske Bank og vores leverandører udviklede vi mange specialløsninger til konceptet. Vi eksperimenterede med farvesammensætninger, som passer til det image, afdelingerne skal udstråle. Resultatet er en inspirerende indretning, der er indbydende for kunden, spændende for iagttageren og nyttig for brugeren.

Mogens Daarbak A/S leverede:

  • Indretning af Jyske Bank afdelinger over hele DanmarkDet siger Jyske Bank om os...

"Jyske Bank A/S og Mogens Daarbak A/S har gennem en længere årrække arbejdet sammen om udvikling af inventarløsninger, der har kunnet understøtte Jyske Bank A/S i at gøre en forskel. I samarbejdet har Mogens Daarbak A/S været en kreativ medspiller og har kunnet byde ind med forslag og ideer, lige fra første tanker til levering og implementering af løsningerne, og har ved egen logistikfunktion og montørkorps kunnet sikre, at vi som kunde har kunnet optimere leverancerne. Et varigt samarbejde kan lykkes, når pris og kvalitet hænger sammen, og Mogens Daarbak A/S har vist, at de kan levere ydelserne i rette kvalitet og til en konkurrencedygtig pris."

Henning Hauge Hansen - Afdelingsdirektør, Jyske Bank

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)