Skip to main contentIndretningen af Silkeborg IF / JYSK Park

”Vi har mange forskellige kunder, og vores indretning skal kunne tilpasses den enkelte kunde. Vi får rigtig meget ros fra vores gæster, fordi det er lækkert at se på og funktionelt.”

Kent Madsen, adm. direktør, Silkeborg IF.

Indretning der spiller

Den største skybox er indrettet med plads til mange gæster ved de lange borde med diskret grøn overflade, som skaber associationer til den grønne bane lige udenfor vinduet. Stolenes komfort har høj prioritet, da gæsterne ofte bruger lang tid ad gangen i stolene. Derfor har man valgt stole fra Andersen Furniture i træ med sædepolstring og indbyggede armlæn. 

Smagfuld opbevaring

Et vellykket fodboldstadion kræver meget mere end en græsplæne og to mål. JYSK Park har taget indretningen til nye højder med en enkel og moderne løsning, som både er visuelt flot, men også fleksibel og praktisk. Dekorative opbevaringsmøbler fra Andersen Furniture sikrer, at skyboxene er ryddelige, og alt hvad der måtte være af småting og tilbehør er samlet ét sted. 

Plads til uformelt samvær

I fællesarealet mellem skyboxene er der plads til netværk ved højbordene eller i loungeområdet med udsigt til fodboldbanen. Der er selvfølgelig også indsat et spil bordfodbold, så gæsterne kan prøve at spille fodbold i JYSK park.

Fleksibel sponsorlounge til mange formål

Sponsorloungen har plads til 1.000 gæster og bliver ofte anvendt til selskaber og konferencer. Det kræver, at borde og stole nemt kan flyttes og sættes op i nye formationer. De smarte Sellex borde i både rektangulært og rundt format har ens bordben, hvilket gør opstilling og omrokering nemmere for personalet.

Trænerkontor med ro til udvikling

På trænerkontorerne er opsat dobbelte skriveborde fra Mikomax med indbyggede akustikfunktioner og opbevaring. Ønskes der afskærmning kan bordet sænkes, og hæves bordene kan de sammen danne ét stort mødebord til et stående møde.

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)