Skip to main contentIndretningen af Julemærkehjemmet Liljeborg

Hjemlig hygge og trygge rammer

På Julemærkehjemmet Liljeborg er der plads til alle, og det skal indretningen afspejle. De rolige nuancer, bløde overflader og hyggelige detaljer skaber et hyggeligt miljø, som gerne må bruges. Børnene skal ikke være bange for at ødelægge noget eller gøre noget beskidt. 

Møbler der kan tåle at blive brugt

Møblerne er valgt til at blive brugt, flyttet rundt og give børnene de mest trygge rammer til udviklingen af deres fysiske form, psykiske vel­befindende og sociale kompetencer. De hyggelige loungeområder er hjemlige, men samtidig nemme at holde ryddelige og rene. Børnene kan slænge sig i sofaerne og flytte rundt på pufferne, så der er plads til alle. 

Kreativ og dynamisk indretning

Læringsrummene på Liljeborg har forskellige funktioner alt efter om børnene skal arbejde individuelt, i grupper eller udfolde sig kreativt. De dynamiske taburetter fra Interstuhl giver krearummet friske farver og kan justeres i højden, så de passer til de mange forskellige børn på Liljeborg. 

Funktionel kontorindretning

På kontorerne er der plads til koncentreret arbejde og planlægning. Opbevaringsmoduler er indbygget i skrivebordene og gør det let at holde bordfladerne ryddelige og sikre fortrolige dokumenter.  Det lille mødebord er indsat til spontane møder mellem personalet og skaber mulighed for samarbejde på kontoret. 

Møder i indbydende atmosfære

Julemærkehjemmet rummer en række forskellige små og store mødelokaler. På forstanderens kontor bruges mødebordet både til interne møder blandt personalet, men også til dialog med børnene uden at det føles som at komme på rektors kontor. Det bløde gulvtæppe under mødebordet understreger den varme og hjemlige stemning. 

Læringsrum der understøtter undervisningen

De forskellige indretninger er med til at understøtte undervisningsformen, og børnene ved allerede, når de træder ind i lokalet, hvilken slags opgave de skal forberede sig på. I rummet for individuelt arbejde og koncentration fungerer stolene og bordene fra Savir Design som en individuel arbejdsplads for hvert barn.

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)