Skip to main contentIndretningen af HjulmandKaptain

Lokaler på havnen i Aalborg

I lokaler på 4. og 5. sal i en bygning langs havnen i Aalborg finder man advokatfirmaet HjulmandKaptain. Friis & Moltke er arkitekterne bag den lyse og moderne indretning i gode kvalitetsmaterialer med en kombination af moderne kunst, klassisk design og møbelikoner. Ventearealer og møderum er alle indrettet i en uformel og behagelig stemning.

Sammenhæng og individualitet

Alle møderum er indrettet forskelligt for at give det enkelte rum personlighed, men stadig bevare helheden i indretningen. De nedtonede farvenuancer på møblerne komplementerer de flotte trælameller. Formen på mødebordet har stor betydning for stemningen i lokalet: Et rundt mødebord skaber en uformel og intim atmosfære, perfekt til samarbejde. Et rektangulært bord opdeler og skaber større afstand, perfekt til forhandlinger.

Funktionel og flot siddetrappe

Atriet med den brede siddetrappe i kernen af kontoret giver et fantastisk lysindfald og en tæt forbindelse mellem de to etager: Mødecenteret på femte sal og kontoretagen på fjede sal. Trappekernen er beklædt med lyse trælameller i varme toner, hvilket giver en flot kontrast til de lyse lokaler og transparente glasflader. Lamellerne bidrager desuden til en god akustik i det store rum, da der er indbygget akustikregulering på bagsiden. 

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)