Skip to main contentIndretningen af Herning Bibliotekerne

Mediehus fuldt af anvendelsesmuligheder

Herning Bibliotekernes nye informations- og mediehus fungerer med sin nytænkende og kreative indretning som baggrund for både møder, undervisning, teater, konferencer og sociale arrangementer. Med fokus på fleksibilitet og innovation skabte vi i tæt samarbejde med Herning Bibliotekerne et mediehus, der kan imødekomme de spontane behov, som opstår i hverdagen.

Fra 3D-præsentationer til bæredygtige løsninger

Med et fokus på fleksibilitet og innovation er møblerne udvalgt, så de kan tilpasses forskellige anvendelsessituationer. De rene linjer kombineret med rustikke elementer af træ giver rummene en moderne atmosfære med plads til fordybelse og hygge. Herning Bibliotekerne fremstår som et moderne mediehus med plads til forskellighed, forandring og udvikling.

Mogens Daarbak A/S leverede:

  • Indretning af fællesarealer
  • Indretning af konferencelokale
  • Indretning af møderum
  • Indretning af arbejdspladser med akustikløsninger

Det siger Herning Bibliotekerne om os...

"Mogens Daarbak A/S blev valgt på baggrund af anbefalinger fra Silkeborg Bibliotek, som havde bedt firmaet give indretningsforslag til nyindretningen af publikumsarealerne på Silkeborg Bibliotek. Mogens Daarbak A/S leverede forslag til indretningen af kontormiljøet på det nye hovedbibliotek i Herning Midtby. Vi oplevede en høj grad af lydhørhed hos firmaet og en kreativ tilgang til udfordringerne i indretningen. Det endelige indretningsforslag opfylder vores ønsker, og med i tilbuddet er også montering af rummene, så vi kan flytte ind i et færdigt kontormiljø."

Birte Bornæs - Vicebibliotekschef, Herning Bibliotekerne

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)