Skip to main contentIndretningen af Deloitte Aalborg

En moderne finansvirksomhed

Hvilke forventninger har du til indretningen af en virksomhed, der arbejder med revision og rådgivning? Lofthængte biopejse, mødeborde af gammelt bolværk og store vægdekorationer måske ikke din første indskydelse, men det var netop, hvad Deloitte gerne ville med sin nye indretning – nemlig at overraske og imponere. De multifunktionelle rum, specialdesignede skriveborde og gennemtænkte detaljer skaber et visuelt udtryk, der er eksklusivt, men ikke prangende. 

Sofistikeret recption med et strejf af hygge

Hos Deloitte bliver du mødt af en reception, som gør indtryk. Den lofthængte biopejs i kombination med det bløde tæppe og loungebordene af råt træ skaber en hyggelig stemning og et godt førstehåndsindtryk. Den speciallavede receptionsskranke demonstrerer den diskrete gennemslagskraft, som går igen i hele virksomheden. Der er ikke behov for store, prangende skilte, bare et lille logo i hjørnet på den elegante skranke.

Mogens Daarbak A/S leverede:

  • Indretning af reception
  • Indretning af fællesarealer
  • Indretning af storrumskontorer
  • Indretning af enkeltmandskontorer
  • Indretning af mødelokaler

 


Indretning med udsigt

Udsigten og indretningen går op i en højere enhed hos Deloitte. Beliggenheden lige ud til vandet er understreget af de blå nuancer og de rå materialer, som går igen i hele indretningen. Det store mødebord, som er lavet af gammelt bolværk, giver et moderne twist til et ellers klassisk mødelokale og skaber en stærk sammenhæng med vandet, som er lige udenfor vinduerne. 

Frie arbejdspladser og større fleksibilitet

Hos Deloitte arbejder de med frie arbejdspladser, også kaldet free seating. Det betyder, at alle medarbejdere har frit valg mellem arbejdspladserne, når de møder om morgenen, og at alle skal have ryddet deres skrivebord, inden de går hjem. Det skaber flotte og ryddelige arbejdspladser, mens medarbejderne kan sætte sig i det miljø, der bedst understøtter de arbejdsopgaver, som de har den pågældende dag. 

Afgørende detaljer

I et åbent arbejdsmiljø er afskærmning og akustik afgørende. Bordskærmene fra Abstracta er med til at sikre, at medarbejderne har mulighed for at trække sig fra fællesskabet og koncentrere sig om sine arbejdsopgaver. De grønne planter har en vigtig afskærmende funktion, samtidig med at de bidrager til et godt indeklima og et naturligt dryp af farve blandt de neutrale nuancer. 

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)