Skip to main contentIndretningen af Arlas domicil

Inventar til 650 arbejdspladser

I sit domicil har Arla fået en indretningsløsning, der både fungerer som en samlet helhed, men også tager hensyn til de mange forskellige medarbejdere og arbejdsrutiner i virksomheden. Som hovedleverandør på projektet arbejdede vi tæt sammen med Arlas Facility Manager for at skabe et resultat, som både vi og Arla er stolte af.

Fokus på funktionalitet og rene linjer

De klassiske møbler i friske farver giver liv til de store lokaler hos Arla og sikrer mange anvendelsesmuligheder. Mobile whiteboards gør arbejdspladserne dynamiske, og gør det muligt for medarbejderne at udnytte og tilpasse de forskellige indretningsmiljøer, som yderligere er optimeret ved hjælp af akustiske skærmvægge.

Mogens Daarbak A/S leverede:

  • Al opbevaring
  • Indretning af fællesrum
  • Indretning af mødelokaler
  • Mobile whiteboards
  • AkustikløsningerDet siger Arla om os...

"Vores oplevelse med Mogens Daarbak A/S ifbm. fremvisningen, forhandlingerne samt den efterfølgende levering har været absolut positive. Som facility manager er det vigtigt, at når først beslutningerne er truffet, så leveres og monteres inventaret som aftalt, så man herefter kan koncentrere sig om de mange andre projekter, der findes i et byggeri af denne størrelse. Og Mogens Daarbak A/S har absolut levet op til de forventninger. Grundet stor systematik, akkuratesse og service, blev ordren udført til stor tilfredshed for Arla. På den baggrund ser jeg absolut muligheder for et fremtidigt samarbejde."

Hardy Kjærgaard - Facility Manager, Arla FoodsHer har vi også indrettet

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)