Skip to main contentIndretningen af Arla Innovation Centre

Indretning med et twist

I forbindelse med indvielsen af Arlas nye bygning Arla Innovation Centre har vores samarbejdspartner FORMSPROG indrettet Work Lounge Areas såsom kantine, mødelokaler og ad hoc arbejdsområder. Arlas ønske var at indrette på samme måde som på deres hovedkontor, men med et twist i form at særligt farverne.

Fokus på det utraditionelle og innovative

For at give medarbejderne de bedste rammer til at tænke anderledes, utraditionelt og innovativt, er der indrettet aktivitetsbaserede arbejdsområder, differentieret efter behov. "Min favorit er de små uformelle drop down spaces. Man behøver ikke booke mødelokaler, det er fleksibelt, og der er mange samlingssteder” udtaler Facility Manager i Arla Foods, Susanne Lyng Nielsen.

Kreativt samarbejde

FORMSPROG har indrettet Arla Innovation Centre.

Møbler leveret af Mogens Daarbak A/S.

Arlas værdier afspejlet i indretningen

”Det levende billede er grafikken i huset” siger Susanne Lyng Nielsen og henleder dermed opmærksomheden mod de mange glaspartier, der bevirker, at man kan se, hvad der sker rundt om i huset. Medarbejderne træder ind som levende billeder i indretningen, og naturen inviteres indenfor.

Conversation Piece

Det engelske udtryk for et element i indretningen, som lægger op til samtale. Hos Arla Innovation Centre fortæller væggrafikken i kantinen en historie om virksomheden til både medarbejdere og gæster. Billederne er af deres egne medarbejdere, og på hvert billede står, hvornår og hvor det er taget samt en lille beskrivelse af, hvad billedet viser.

En åben kantine

En kantine behøver ikke kun at være i brug i frokostpausen, men kan med fordel indrettes, så den bliver et attraktivt samlingspunkt resten af dagen. I Arla Innovation Centre blev der med runde kantineborde skabt små intime rum til møder og smågrupper i den store, åbne kantine. 

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)