Skip to main contentIndretningen af Eniig Aalborg

Storrumskontoret der virker

Eniig manglede plads til nye medarbejdere. Hvert storrumskontor skulle gå fra at rumme 35 til 42 medarbejdere og samtidig have bedre arbejdsforhold i form af optimeret akustik og ergonomiske løsninger. Pladsoptimering er en kunst i sig selv, når det ikke skal ske på bekostning af et godt arbejdsmiljø. Hos Eniig er der blevet plads til 7 ekstra arbejds­pladser i hvert storrumskontor gennem implementering af smartere arbejdsstationer. 

Sæt dig et nyt sted hver dag

Udstyret på hvert skrivebord er identisk, så du altid kan regne med en funktionel arbejdsplads, uanset hvor du sætter dig. Du kan sætte dig et nyt sted hver dag, du kan sætte dig ved siden af en kollega, som du ikke har siddet ved siden af før, og du kan indstille dit skrivebord, så det passer til dig og dine opgaver. Det giver et dynamisk og fleksibelt kontor, som giver dynamiske og fleksible medarbejdere. 

Planterne har en funktion

Hovedelementet i indretningen er de akustik­optimerede hæve-sænke-borde med integreret beplantning, som har skabt flere arbejdspladser på færre kvadratmeter uden at gå på kompromis med æstetik og komfort. Når du ser ud over kontorerne hos Eniig, skaber planterne et imponerende blikfang. De fungerer dog ikke kun som dekoration, men forbedrer også indeklima, akustik og afskærmning.

Intelligente skabe

Hver medarbejder har sit eget skab til opbevaring af personlige ejendele, hvilket er med til at forstærke den fleksible indretning. Skabet lukkes op med et medarbejderkort, og skabene er selvfølgelig holdt i Eniigs logofarver, så de passer til resten af indretningen. 

Velkommen hos Eniig

Receptionsområdet er stort, åbent og luftigt. En møbelgruppe med loungestole gør ventetiden behagelig og giver også mulighed for at holde et uformelt møde. Farvedetaljerne hos Eniig følger virksomhedens logofarver og skaber spændende kontraster og liv i indretningen. 

Kreative planteløsninger

I receptionen er planterne små kunstværker i sig selv. Mosset på piedestalerne er behandlet, så det ikke behøver vand og ikke falmer i sollyset fra vinduerne. Gartnere fra Mogens Daarbak A/S sørger for, at planterne altid ser sunde og friske ud.

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)