Skip to main contentIndretningen af Aalborg Havn

Indretning med wow-effekt

Hos Aalborg Havn gik opgaven ud på at forskønne fællesarealerne, skabe en rød tråd i indretningen samt et fysisk arbejdsmiljø med plads til dialog, netværk og samarbejde. Her var det vigtigt, at møblerne skulle spille sammen med grafikken på væggene for at skabe et imødekommende og levende udtryk.

En rød tråd i indretningen

Fællesarealerne er blot nogle af de arealer, vi har møbleret hos Aalborg Havn. Dermed er vi løbende med til at skabe en rød tråd i indretningen af virksomhedens forskellige afdelinger. Allerede nu har Aalborg Havn ytret overvejelser over ligeledes at give kontorerne nye møbler.

Kreativt samarbejde

Idé, grafik og indretningskoncept
udarbejdet af Artspot A/S.

Møblering til konceptet leveret
af Mogens Daarbak A/S.

Grafik med fokus på identitet

”Det hele startede egentlig med, at vi syntes, det var ved at blive kedeligt at kigge på de samme gamle billeder på væggene. Vi ville gerne både se på og vise noget, som rent faktisk relaterede sig til havnen”, udtaler Lone Laursen. I samarbejde med Artspot skabte de derfor unikke vægtapeter, der samtidig fortæller små historier fra havnen.

Store arealer med mange rum

Hver gang medarbejderne hos Aalborg Havn skulle holde møder, var de nødsaget til at gå ind i mødelokalerne uanset mødets størrelse. For at undgå dette er fællesarealerne nu brudt op i mindre rum ved hjælp af møbelgrupper bestående af sofaer, stole, borde og reoler i forskellige højder.

Fornyet arbejdsglæde

Nu behøver man ikke at sætte sig ind i et af mødelokalerne, hver gang man skal have et lille hurtigt møde. Kollegerne kan fx mødes ved det store højbord omkring en tegning. Hermed fik medarbejderne nye og flere muligheder for at holde små møder af uformel karakter, hvilket bidrager til fornyet arbejdsglæde.

 
 

Skal vi også hjælpe med indretningen af din arbejdsplads?

kontakt

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)