Skip to main content

Mikomax

Det smarte kontor

Hos Mikomax er funktionalitet førsteprioritet, og innovative idéer bliver kombineret med stilrent design for at skabe løsninger, som er teknisk avancerede, men lette at anvende. 

Packman

Giv dine medarbejdere og gæster et smil på læben med Packman, som beviser, at møbler på kontoret godt kan have personlighed og samtidig være funktionelle.

#HUSH

Akustikoptimerede mødesteder, der gør dig i stand til at holde gode møder i højlydte miljøer. Tilpas #HUSH med lys, strøm, bord, siddepladser, glasdøre og flyt den nemt med en palleløfter.

Chillout

Måden, vi arbejder på, er i rivende udvikling. Chillout er lavet for at tilpasse sig til din arbejdsproces, og du kan bygge modulerne op, lige præcis som du vil have dem. 

#HUSH Phone

I nogle arbejdsmiljøer giver det bedre mening at afskærme dem, der producerer lyden, i stedet for at afskærme dem, der skal skånes for lyden. Det er netop, hvad #HUSH Phone kan hjælpe med.

Stand Up

Hæve-sænkebordet uden motor. Bordet følger intuitivt dine bevægelser, når du tager fat i de to håndtag under bordpladen, og du slipper for at vente på en langsom og højlydt elmotor.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)