• Hundepude SACKit DOGit Cobana Stor Brun
  • Hundepude SACKit DOGit Cobana Stor Brun
  • Hundepude SACKit DOGit Cobana Stor Brun
  • Hundepude SACKit DOGit Cobana Stor Brun

Hundepude SACKit DOGit Cobana Stor Brun

Varenr.
120124

SACKitDOGit Cobana Large - Hundepude i stærke materialer til store og mellemstore hunde. Giv dit kæledyr og dit hjem eksklusivt og luksuriøst dansk design. Den stilrene DOGit Cobana er lavet i det slidstærke og smukke Cobana stof, som både er vandafvisende og lysægte. Så nu behøver din hund ikke længere at ligge på jorden og kede sig, når I er i haven, på stranden eller på terrassen - DOGit Cobana er luksus til din hund overalt! De smukke krydssting på pudens kanter er håndsyede med hørtråd. De håndsyede sting gør, at ikke to hundepuder er ens – så du får et helt unikt produkt, når du køber en DOGit Cobana! Bunden af hundepuden har en skridsikker belægning, så du kan være sikker på, at hundepuden ikke glider rundt, når dit kæledyr sætter sig til rette. DOGit Cobana i denne størrelse er velegnet til store og mellemstore hunde, som eksempelvis Schæferhunde, Golden Retrievers og labrador hunde. Puden måler 120*80*15cm.

Læs mere

Pr. stk ekskl. moms

1.358,95 kr.

Forventet levering 25.02.20

Beskrivelse

DOGit Cobana Large - Hundepude i stærke materialer til store og mellemstore hunde. Giv dit kæledyr og dit hjem eksklusivt og luksuriøst dansk design. Den stilrene DOGit Cobana er lavet i det slidstærke og smukke Cobana stof, som både er vandafvisende og lysægte. Så nu behøver din hund ikke længere at ligge på jorden og kede sig, når I er i haven, på stranden eller på terrassen - DOGit Cobana er luksus til din hund overalt! De smukke krydssting på pudens kanter er håndsyede med hørtråd. De håndsyede sting gør, at ikke to hundepuder er ens – så du får et helt unikt produkt, når du køber en DOGit Cobana! Bunden af hundepuden har en skridsikker belægning, så du kan være sikker på, at hundepuden ikke glider rundt, når dit kæledyr sætter sig til rette. DOGit Cobana i denne størrelse er velegnet til store og mellemstore hunde, som eksempelvis Schæferhunde, Golden Retrievers og labrador hunde. Puden måler 120*80*15cm.

DOGit Cobana i denne størrelse er velegnet til store og mellemstore hunde, som eksempelvis Schæferhunde, Golden Retrievers og labrador hunde.

• Stof: 100 % olefin fiber
• Fyld: EPS kugler (100% giftfri)
• Mål: 120 x 80 x 15cm.
• Test resultat/Martindale: 20.000 rubs
• Lysægthed: grade 7-8
• Vandafvisende: grade 90
• Seperat innerbag
• Skridsikker bund

DOGit Cobana puden rengøres let med 40 grader varmt vand, enten med en fugtig klud eller ved at skylle stolen. Stolen skal tørre ved lav temperatur. Selvom betrækket på stolen er aftageligt, kan du ikke vaske det i maskine, da de håndsyede sting langs stolens kanter kan tage skade og Olefin materialet tåler ikke maskinvask. Betrækket kan stryges ved lav temperatur. Til den daglige rengøring anbefaler vi, at du støvsuger stolen.

 

 

Specifikationer

Mærke
SACKit
Producentens Varenummer
8579003
GTIN
5711972000923
Antal pr. pakke
1
Farve
Brun
Model
DOGit Cobana