• Headset Logitech PC H151
  • Headset Logitech PC H151
  • Headset Logitech PC H151
  • Headset Logitech PC H151
  • Headset Logitech PC H151
  • Headset Logitech PC H151

Headset Logitech PC H151

Varenr.
102695
Katalognr.
1531891

LogitechFå fornøjelsen af en mikrofon med støjreduktion, kontrolknapper på ledningen og justerbar hovedbøjle på dette letvægtsheadset. Film, musik og spil bliver levende med fyldig stereolyd. Få fornøjelsen af den lette og justerbare hovedbøjle som giver dig den perfekte pasform. Gør din oplevelse på Skype, Google Hangouts, Yahoo! Messenger og andre telefonitjenester endnu bedre. Du skal bare tilslutte headsettet i 3,5-mm-jackstikket på computeren, tablet-pc'en eller smartphonen - så er det klar til brug. Så simpelt er det.

Læs mere

Beskrivelse

Få fornøjelsen af en mikrofon med støjreduktion, kontrolknapper på ledningen og justerbar hovedbøjle på dette letvægtsheadset. Film, musik og spil bliver levende med fyldig stereolyd. Få fornøjelsen af den lette og justerbare hovedbøjle som giver dig den perfekte pasform. Gør din oplevelse på Skype, Google Hangouts, Yahoo! Messenger og andre telefonitjenester endnu bedre. Du skal bare tilslutte headsettet i 3,5-mm-jackstikket på computeren, tablet-pc'en eller smartphonen - så er det klar til brug. Så simpelt er det.

Med disse er det hurtigt at justere lydstyrken og slå mikrofonen fra uden at røre enheden eller andet tilbehør. Du kan anbringe mikrofonen på både venstre og højre side af hovedet og dreje den væk når du ikke bruger den. Samtidig skærer den al baggrundsstøj væk - hvilket giver helt krystalklare samtaler med familien, vennerne og arbejdet.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Producentens Varenummer
LOG981000589
GTIN
5099206057333
Farve
Sort
Model
H151
Format
Over-ear
Type
Stereo
Trådløs
Nej