• Håndcreme MDerma MD21 Carbamide Lotion 5% 400ml
  • Håndcreme MDerma MD21 Carbamide Lotion 5% 400ml

Håndcreme MDerma MD21 Carbamide Lotion 5% 400ml

Varenr.
141352

MDermaMD21 Carbamide Lotion 5% giver fugt til normal og let tør hud. Cremen indeholder 5 % carbamid, som er en af de bedste ingredienser til at tilføre og binde fugt i huden. Grundet lavt fedtindhold fordeles cremen nemt over hele kroppen og absorberes hurtigt.

Læs mere
  • environmental icon

124,94 kr.

Antal

Pr. stk.

Spar

Levering
Forventet levering 03.11.20

Beskrivelse

MD21 Carbamide Lotion 5% giver fugt til normal og let tør hud. Cremen indeholder 5 % carbamid, som er en af de bedste ingredienser til at tilføre og binde fugt i huden. Grundet lavt fedtindhold fordeles cremen nemt over hele kroppen og absorberes hurtigt.

MD21 giver huden et effektivt fugtboost, da denne lotion indeholder en unik kombination af bl.a. sheasmør, allantoin og niacinamid, som fugter, blødgør og beroliger huden.

Carbamid er et af de bedste stoffer til at tilføre og binde vand i huden. Denne egenskab sammen med det relativt beskedne fedtindhold giver en creme, som tilfører masser af fugt til tør hud uden at sidde som et fedtet lag på huden.

MD21 er velegnet til daglig pleje af alle hudtyper, og den er særligt velegnet til atopisk hud i perioder, hvor der ikke er udbrud.

MD21 Carbamide Lotion 5% fra MDerma er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og AllergyCertified. Den er uden parfume og farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.

Anvendelse:
Smør et tykt lag creme på huden og massér ind. For det bedste resultat, anvendes cremen umiddelbart efter bad, så hudens egen fugt bevares og huden beskyttes mod indtørring.

Cremen kan anvendes dagligt på hele kroppen. Kan anvendes af nyfødte, børn og voksne.

Ingredienser:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Urea, Hydrogenated Vegetable Oil, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-12, Carbomer, Sodium Lactate, Sodium PCA, Ceteareth-20, Allantoin, Niacinamide, Glycine, Fructose, Inositol, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate.

Specifikationer

Mærke
MDerma
Format
400 ml
Indhold pr. salgsenhed
1
GTIN
5709954025859