Skip to main content

Håndrens Deb Natural Power Wash 2L

Håndrens Deb Natural Power Wash 2L
  • Håndrens Deb Natural Power Wash 2L
Håndrens Deb Natural Power Wash 2L
Varenr.: 117233
Lagerstatus: På lager
Effektiv, dybderensende håndrens, som indeholder en unik, patenteret kombination af naturlig solsikkeolie og majsgranulat. Effektiv til fjernelse af en bred vifte af snavs som syntetisk og mineralbaseret olie og fedt, tjære, bitumen og en række malinger og klæbestoffer. Indeholder et fugtighedsbevarende middel, som hjælper til at holde huden blød og smidig efter brug. Påføres ved slutningen af hver arbejdsperiode eller efter behov til fjernelse af en bred vifte af snavs som syntetisk og mineralbaseret olie og fedt, tjære, bitumen og en række malinger og klæbestoffer.
kr. 179,95
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Antal pr. yderkarton: 4
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand Deb
Farve Beige
Format 2000 ml
Model Deb NaturalPOWERWASH
Lev. varenummer 6490 03

Udvidet beskrivelse

1 dosering påføres på tørre hænder og indgnides grundigt i huden for at opløse snavs. For optimal hygiejne vaskes efter med en cremesæbe. Tør huden med engangspapirservietter.

• Effektiv formulering – Virker hurtigt og effektivt til at fjerne de fleste typer af snavs indenfor industrien.

• Indeholder DEBASOL – En patenteret unik blanding af naturlig esterificeret solsikkeolie og nonioniske overfladeaktive stoffer. Disse ingredienser giver en virkelig god renseeffekt uden at virke affedtende og irriterende på huden som tilfældet ofte er med opløsningsmiddelbaserede produkter.

• Indeholder glycerin – Tilfører huden fugtighed og hjælper til at undgå udtørring af huden.

• Indeholder polyquaternium‐7 – Yderst effektiv hudplejende polymer, som hjælper til at huden føles glat og smidig efter brug.

• Indeholder majsgranulat og knuste olivensten – Majsgranulat og knuste olivensten renser skånsomt huden i dybden uden at ødelægge huden og skade miljøet.

• Frisk duft af blomster – Behagelig at bruge og efterlader huden med en frisk duft.

• Fuldt vandopløseligt og skylles let af – Produktet er let at skylle af og efterlader ingen sæberester på hænderne eller i vasken.

• Hygiejnisk – Patronen er ultrasonisk forsejlet under produktion for at beskytte produktet. Den unikke, patenterede pumpe er designet til at forhindre luftindtrængen i patronen under brug og dermed minimere risikoen for krydsforurening.

•Intet spild – Patronerne er designet, så de foldes sammen, og alt indholdet pumpes ud. 

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)