Besked
Spar 20% på ALT* hele weekenden med rabatkoden Black20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.
  • Gulvvasker Nilfisk SC401 43 BD Komplet
  • Gulvvasker Nilfisk SC401 43 BD Komplet
  • Gulvvasker Nilfisk SC401 43 BD Komplet
  • Gulvvasker Nilfisk SC401 43 BD Komplet

Gulvvasker Nilfisk SC401 43 BD Komplet

Varenr.
147518

NilfiskGør gulvrengøringen hurtigere - med en kompakt og produktiv gulvvasker. Den kompakte Nilfisk SC401 giver dig den hurtighed, nøjagtighed og brugervenlighed, du har brug for til bedre rengøring af gulve. Samtidig har den effektive maskine et ekstremt lavt lydniveau, så rengøringen kan gennemføres i dagtimerne – selv i lydfølsomme områder.

Læs mere

Beskrivelse

Gør gulvrengøringen hurtigere - med en kompakt og produktiv gulvvasker. Den kompakte Nilfisk SC401 giver dig den hurtighed, nøjagtighed og brugervenlighed, du har brug for til bedre rengøring af gulve. Samtidig har den effektive maskine et ekstremt lavt lydniveau, så rengøringen kan gennemføres i dagtimerne – selv i lydfølsomme områder.

SC401 er designet og fremstillet med den afprøvede og godkendte Nilfisk teknologi, og øger produktiviteten i den daglige rengøring, f.eks. i kontorer, butikker, hoteller, skoler, hospitaler og værksteder. Den høje og ensartede ydelse sikres af det 43 cm brede børstedæk der kan udstyres med børste eller rondel. Takket være den buede letvægtssugefod, efterlades gulvet altid helt tørt - og den effektive rengøringsydelse holder i lang tid: Op til 4 timers kontinuerlig vask og optørring på et fuldt opladet batteri, og op til 100 minutter før rentvandstanken skal genopfyldes.

Maskinen er brugervenlig og kræver ganske lidt træning. De 4 hjul gør SC401 nem at manøvrere, og OneTouch™ -knappen aktiverer alle funktioner med et enkelt klik. Desuden kan rengøringsindstillingerne ændres undervejs med tre enkle knapper på betjeningspanelet.

• Kompakt design og let at manøvrere
• Produktiv og kraftig sugemotor sikrer et perfekt rengøringsresultat og et tørt gulv
• Børste med klik af/på system og letvægts-sugefod uden slangetilkobling
• Patenteret system med elastikstrop gør det let og enkelt at vedligeholde sugefoden
• Doseringssystemet sikrer mod overdosering af rengøringsmidler – en miljøvenlig og omkostningsbesparende løsning

Specifikationer

Mærke
Nilfisk
Model
Nilfisk
Leverandør Varenummer
9087398020