Skip to main content
Dine genveje

Gavepapir | Skab "det lille ekstra" med smuk indpakning

En god gave er ikke det samme uden en smuk indpakning. Vi forhandler derfor alt, hvad du skal bruge til at skabe den smukkeste, mest kreative og uforglemmelige indpakning af din gave. Hvad enten du er til traditionelle og simple eller vilde og kreative indpakninger, har vi det, du skal bruge for at give dine modtageren en oplevelse, de sent vil glemme.

Gavepapir jul 2018

 

Fordi smukke gaver er sjovere at give

Udseendet på gaven, der gives og modtages, er i sig selv næsten halvdelen af glæden. Derfor må man gerne gøre lidt ekstra ud af en hvilken som helst anledning. Vi har med vores store udvalg af alt godt til indpakning gjort det nemt og enkelt at skabe lige præcis det kreative udtryk, du som afsender ønsker kommunikeret ud igennem indpakningen af din gave. Vi har alt fra klassiske til mere specielle varianter af gavepapir, gavebånd og etiketter, ligesom at du hurtigt kan klikke cellofanposer, gaveæsker og silkepapir hjem.

Gavepapir til enhver lejlighed

Hvad enten du skal til fødselsdag, holde jul eller glæde en kollega, har vi det gavepapir, du står og mangler. Med vores brede sortiment af gavepapir i mange forskellige farver, mønstre og størrelser har vi noget til enhver lejlighed. Er du ikke så meget til det klassiske, ugennemsigtige gavepapir, eller skal du give en gave, der skal kunne ses uden at blive pakket ud? Så tilbyder vi ligeledes et stort udvalg af cellofan i klar og farvet, med og uden mønster, således gavens indhold kommer i fokus og gaven piftes op til fest. For mere inspiration til din næste indpakning se mere i vores aktuelle gaveindpakningskatalog.

De små detaljer, der gør en forskel

Foruden smukt, sjovt eller simpelt gavepapir kan du vælge at pifte din gave yderligere op med små detaljer, der gør hele forskellen. Gå f.eks. på udkig i vores store sortiment af gavebånd i alle tænkelige farver, i mat eller skinnende, med eller uden glimmer, i forskellige mønstre og meget mere. Hertil kan du sætte prikken over i’et med et af vores mange gavemærker, så du på en smuk og dekorativ måde kan adressere din pakke til modtageren.

Lidt ud over det sædvanlige

Ønsker du andet end den traditionelle indpakning med gavepapir og gavebånd? Vi forhandler et stort udvalg af smukke og elegante gaveæsker, -kurve og -bakker i forskellige farver, modeller og størrelser, som kan opfylde dit behov for en utraditionel indpakning. I vores sortiment finder du ligeledes enkle og dekorative gavekort og -æsker, så gavekortet aldrig fremstår som en kedelig gave!

Praktisk indpakning er nem indpakning

Skal du pakke mange gaver ind? Og ender det ofte i et stort kaos af papir, bånd og tape? Så har vi alle de løsninger, du skal bruge for nemt og uproblematisk at pakke dine gaver ind. Med vores smarte og brugervenlige holdere og stativer til både gavepapir, gavebånd og tape får du en praktisk løsning, som ikke optager for meget plads, mindsker spild og gør det effektivt at pakke gaver ind.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)