Skip to main content
Filtrer produkter efter
  • Kategori

Lad os høre din ærlige mening

Hos Mogens Daarbak A/S lever vi af gode kunder. Vi ønsker derfor, at vise andre, hvordan vores kunder oplever vores samhandel. Vi håber derfor, at du har lyst til at udtale dig om den oplevelse du har af Mogens Daarbak A/S.

Det siger andre om at samarbejde med os...

KMD om indretning af nyt domicil

"[...]Leveringen af møblerne fungerede helt efter planen, der blev arbejdet igennem meget professionelt. Mogens Daarbak's ansatte passede  på vores hus, som var det deres eget [...] Så da vi skulle flytte ind var alt klar, yderst flot, da det trods alt var møbler til 1.000 mennesker plus diverse møderum og en stor kantine. Året efter gik vi igang med at bygge et hus i Århus til ca. 200 mennesker - der blev Mogens Daarbak A/S valgt med det samme [...]"

- Niels Henrik Nielsen, Indkøber - KMD

Oticon om optimering af sine indkøb

"[...]Den største fordel ved Mogens Daarbak er deres koncept - der er ingen, der dækker så bredt som de gør. Samtidig formår de at løfte opgaven til konkurrencedygtige priser og med en god indstilling til samarbejdet."

- Preben Nielsen, Category Manager - Oticon

Spar Nord om servicering af 80 filialer via daarbak.dk

"Vi er tilfredse med webshoppen, hvor vi har et godt overblik over vores eget sortiment, og hvor det er nemt at bestille den ønskede vare. Kundeservice svarer hurtigt på spørgsmål og hjælper hvis man skal have vejledning til produkt eller webshop. Leveringssikkerheden er i top og papirgangen følger aftalen. [...]"

- Tage Birk Larsen, Spar Nord Bank A/S

Arla om samarbejdet ved etableringen af 650 nye arbejdspladser

"[...] Vores oplevelse med Mogens Daarbak A/S ifbm. fremvisningen, forhandlingerne samt den efterfølgende levering har været absolut positiv. Som facility manager er det vigtigt, at når først beslutningen er truffet, så leveres og monteres inventaret som aftalt, så man herefter kan koncentrere sig om de mange andre projekter, der findes i et byggeri af denne størrelse. Og Mogens Daarbak A/S har absolut levet op til de forventninger. Grundet stor systematik, akkuratesse og service, blev ordren udført til stor tilfredshed for Arla [...]"

- Hardy Kjærgaard, Facility Manager - Arla Foods

 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)