Skip to main content

FIRMAGAVER

FIRMAGAVER
  • FIRMAGAVER
FIRMAGAVER
Varenr.: 8001522
Lagerstatus: 1-3 dage
Hos Mogens Daarbak A/S finder du et stort udvalg af lækre firmagaver og firmajulegaver, som vi tilbyder til gode priser. Vælg frit de firmagaver, du har lyst til at glæde dine kunder og personale med.

Vælg fra et spændende udvalg med firmagaver fra blandt andre Eva Solo, Konnerup Chocolatier, Kähler, Philips, Fiskars, Raadvad, Normann Copenhagen, Laudrup Vine & Gastronomi, Badeanstalten, Newline, Weber og mange andre.

Du er velkommen til at kontakte os på 96 33 33 33 og høre mere om firmagaver.

» Køb firmagaver online her

Pris ikke oplyst.
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Model Firmagaver
Lev. varenummer Firmagaver

Udvidet beskrivelse

Gaveshop til dine behov
Vi tilbyder at oprette en gaveshop med firmagaver for personale og kunder, hvis I som minimum skal bruge 50 firmagaver. Gaveshoppen er ideel for de virksomheder, der gerne vil give den rigtige gave. Virksomheden vælger 3-6 firmagaver eller firmajulegaver, som medarbejderen eller kunden frit kan vælge imellem. Løsningen kræver et minimum af administration fra virksomhedens side.

Firmagaver & reklamegaver til ham og hende
En god firmagave eller reklamegave er et medie, som hjælper dig med at få kampagnebudskaber ud. Det kan være kuglepenne, paraplyer, slik, t-shirts, receptionsgaver eller gimmicks med tryk på. Reklamegaver og firmagaver er ofte strøgaver med logotryk, men det kan være meget andet end den almindelige kuglepen med tryk. Hvis du skal profilere dig i kundernes bevidsthed, er det vigtigt at du vælger en reklamegave, som er original, anvendelig og af en fornuftig kvalitet.

Er du interesseret?
Kontakt os via formular, på mail eller tlf. 96 33 33 33 og få et uforpligtende tilbud på dine firmagaver.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)