Skip to main content

Konkurrencebetingelser

Denne Facebook-konkurrence er oprettet og drives af: 

Mogens Daarbak A/S
Gugvej 120
9210 Aalborg SØ
info@daarbak.dk
Tlf. 96333333


Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook Inc. De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. 

Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, der omhandler konkurrencen. 
Hvem kan deltage?Det er kun brugere med en Facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen.Oprettelsen af en Facebook-profil er gratis, og brugere kan til enhver tid afmelde sig Facebook.

Deltagere der ikke "synes godt om" Mogens Daarbak A/S, inden præmierne er udtrukket, deltager på lige vilkår med deltagere, der "synes godt om" Mogens Daarbak A/S
Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, bliver udelukket fra konkurrencen.Konkurrencen er åben for personer over 18 år, der bor i Danmark.Ansatte hos Mogens Daarbak A/S eller nærtstående kan ikke deltage. 
PræmiePræmien er en Toblerone 2 kg chokolade.Du kan kun blive udtrukket som vinder én gang.Vinderen findes 3. januar 2014

Vinderen afholder selv pågældende konkurrenceafgift til SKAT. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

VinderKonkurrencen slutter fredag d. 3. januar 2014 kl 08.00. Vinderen modtager præmien pr. post inden 30 arbejdsdage med mindre uforudsete forhindringer opstår. Præmien bortfalder, hvis ikke vi får kontakt til vinderen.

KontaktSpørgsmål om konkurrencen rettes til Mogens Daarbak A/S. Ved deltagelse accepterer du at blive kontaktet af Mogens Daarbak A/S via Facebook, såfremt du er den heldige vinder.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)