• Etiketter Avery Navneskilt Laser B:88,9mm L:31mm Hvid
  • Etiketter Avery Navneskilt Laser B:88,9mm L:31mm Hvid

Etiketter Avery Navneskilt Laser B:88,9mm L:31mm Hvid

Varenr.
107070
Katalognr.
395760

AveryEtiketter specielt egnede som navneskilte, da de klæber på alle tekstiler. De er særdeles praktiske og gør det let at perssonliggøre sine navneskilte, hvilket er ideelt på seminarer, messer og virksomhedsbesøg. Kom f.eks. logo, afdeling eller anden information på sammen med navnet. Let at påsætte og let at tage af igen. Må dog ikke benyttes på læder, nylon og fløjl.

Læs mere

Antal

Pr. stk.

Spar

323,05 kr.
På lager
Levering
Forventet levering 20.04.21

Beskrivelse

Etiketter specielt egnede som navneskilte, da de klæber på alle tekstiler. De er særdeles praktiske og gør det let at perssonliggøre sine navneskilte, hvilket er ideelt på seminarer, messer og virksomhedsbesøg. Kom f.eks. logo, afdeling eller anden information på sammen med navnet. Let at påsætte og let at tage af igen. Må dog ikke benyttes på læder, nylon og fløjl.

Som konference-koordinator og event manager kan du med Averys brede sortiment af miljøvenlige selvklæbende navneskilte på forhånd fremstille elegante og informative navneskilte til mødedeltagerne. Det letter check-in tiden, når deltagerne møder op og giver hurtigt overblik under mødet, seminaret eller konferencen. Det vil samtidige være med til at skabe en professionel stemning og indtryk – for hvem har ikke prøvet at deltage på et møde, hvor alt energi i de indlagte pauser bliver brugt på at granske sin hjerne i forhold til, hvem det er, man står og taler med. Med de selvklæbende navneskilte er nemt at printe navn mv., så det tydeligt kan ses og læses – og man kan koncentrere sig om samtalen. Har du brug for et navneskilt i en fart til en ekstra mødedeltagere? Fortvivl ikke, navneetiketterne er også til håndskrivning, du kan bruge en permanent marker. Avery''s L4783-20 selvklæbende navneskilte har 16 navneetiketter/ark og 320 navneetiketter/pk, hvor hver etiket er i et langt format, som måler 88,9 x 31mm, hvilket gør dem velegnet til de mest gængse oplysninger som navn, firma og logo. Navneetiketten er fremstillet i et PVC-frit silkemateriale, som giver et flot og eksklusivt look. Etiketterne klæber på alle tekstiler undtagen sarte tekstiler som silke, fløjl mv. De kan naturligvis fjernes igen uden at de efterlader mærker på tøjet. Navneetiketterne er nemme at skille fra hinanden på det printede ark, hvilket giver en stor tidsbesparende, ved sortering og distribution af navneskilte til store arrangementer. Etiketterne kan printes i alle laser- og farvelaserprintere. Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software på www.avery.eu ... følg trinene på skærmen, som vil guide dig gennem hele design og print processen.

Specifikationer

Mærke
Avery
Farve
Hvid
Model
Navneskilt
Format
A4
Type
Laser
Bredde
88,9 mm
Længde
31 mm
Indhold pr. salgsenhed
320
Antal Pr. Kolli
30
GTIN
4004182147832
Producentens Varenummer
L4783-20
Leverandør Varenummer
L4783-20