Skip to main content
Your shortcuts
Computermus

Computermus

Køb din næste mus til arbejdscomputeren og hjemmecomputeren fra bl.a. Logitech, Kensington og Canon, og oplev, hvordan en mus i absolut topklasse gør det behageligt at arbejde på computeren. 

results

Brugervenlige mus.

Foruden et lækkert og stilfuldt design, der giver stil til skrivebordet, får du også en mus, der ligger godt i hånden. Idet musene er designet ud fra brugerens behov, får du et produkt, der ikke blot er produceret i kvalitetsmaterialer, men som også er udstyret med de nødvendige funktioner. Hos Mogens Daarbak finder du en mus til enhver situation, hvor vi både tilbyder mere avancerede modeller, men også mus med færre funktioner, så du finder netop den, der passer til dit behov.

Undgå skader.

Hvis du bruger mange timer foran computeren, er du i risikogruppen for museskader. Men med en ergonomisk computermus eller musemåtter og håndledsstøtter fra Mogens Daarbak undgår du dette og får i stedet en behagelig og afslappende tid foran skærmen. Det samme gælder vores tastaturer, der har den perfekte hældning og polstring, så du ikke skal bekymre dig om overbelastninger og skader. 

Welcome to
Please select private (incl. VAT) or business (excl. VAT)