Skip to main content
Your shortcuts
CPU Svingarme

Svingarme & Computerholdere

Her finder du stabile svingarme og computerholdere, der let kan monteres, og som giver en sikker og solid støtte til din computer, skærm eller monitor. 

results
No results

Stabile og robuste svingarme og computerholdere.

Med en svingarm eller computerholder fra Mogens Daarbak er du både sikret kvalitetsmaterialer, der giver den optimale støtte til dine ejendele, men også billige priser, så alle kan være med. Disse stabile og robuste stativer giver støtte til både din monitor, skærm og computer og mindsker risikoen for tyveri. Idet holderne er løftet fra gulvet, gør det desuden rengøringen særdeles lettere, da der er let adgang til hele gulvet.

Stort udvalg af nyttigt tilbehør.

Da vi altid arbejder for, at vores kunder får det bredeste kvalitetsvareudvalg at vælge imellem, kan vi naturligvis tilbyde dig blandt markedets største tilbehør til iPhones og computere til særdeles fornuftige priser. Du finder alt fra headsets og højtalere til webcams og opladere, som alt sammen ligger klar på vores lager til at blive sendt ud. Vores varer egner sig til både store og små virksomheder, men også til privatbrug, hvor du – lige meget til hvilket formål – altid får kvalitetsvarer til billige priser. 

Welcome to
Please select private (incl. VAT) or business (excl. VAT)