Skip to main content
Loungestole

Loungestole

Her finder du et bredt udvalg af over 60 forskellige og eksklusive loungestole i topkvalitet fra bl.a. Fredericia Furniture, Montana og Erik Jørgensen Furniture. Om det er en stol til indretning af hjemmet, loungen eller hotellet o.l., så finder du, hvad du har brug for hos Mogens Daarbak A/S.

results

Slap af i en loungestol fra Mogens Daarbak A/S.

Du kender det sikkert – den gode følelse af at sidde og slappe af i en komfortabel og behagelig stol. Det gør vi også. Derfor er det vigtigt for os, at vi leverer kvalitetsprodukter til vores kunder, der ikke bare er til fordelagtige priser, men også i materialer og modeller, der er slidstærke og kan bruges i mange år. Samtidig vil vi gerne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af varer, så du har mange forskellige farver og designs at vælge imellem.

 

Hvilken farve skal din næste stol være?

Vores stole når ikke bare hele farvepaletten rundt, men fås også i både valnød og eg fra bl.a. D-Just, Fora Form, Fritz Hansen og mange flere. Deres moderne og unikke looks giver rummet en helt speciel stemning, som giver dig mulighed for at indrette præcist, som du ønsker. Vi forhandler desuden skamler og andet tilbehør, som du kan kombinere med din nye stol, ligesom vi også tilbyder loungeborde i samme høje kvalitet.

Welcome to
Please select private (incl. VAT) or business (excl. VAT)