Skip to main content
Your shortcuts

Kantineborde

Kantineborde i høj kvalitet til både store og små virksomheder med et ønske om den bedste løsning til kantinen. Se udvalget af billige borde herunder fra bl.a. Fumac, eller bliv inspireret i en af vores mange butikker  i bl.a. Aalborg, Vejle og Roskilde.

results

Kantinebordet er stedet, hvor de gode samtaler opstår.

Kantinen er ofte stedet, hvor kolleger mødes over frokosten, hvorfor det er vigtigt, at inventaret er egnet til mange forskellige personer. Et kantinebord skal kunne passe til både store og små forsamlinger. Vores borde kan let kombineres flere ad gangen, så du selv kan sammensætte indretningen i din kantine Kantinemøbler fra Mogens Daarbak A/S er ikke kun velegnet i kantiner, men er også særdeles brugbare i andre lokaler, hvor en enkel og brugervenlig indretning er foretrukket. Vores produkter er alle af høj kvalitet og til overkommelige priser, som gør det let for dig, at finde den løsning, der passer dig. Se desuden vores udvalg af caféborde og konferenceborde, der også kan være anvendelige i kantinen. 

Sammensæt din egen komplette kantineløsning hos Mogens Daarbak A/S.

Vi forhandler alle typer produkter, der hører til i en kantine, som gør det let for dig at finde det hele samlet ét sted. Vi har alt fra kantinestole og lamper til borddækningsløsninger og rengøringsartikler – alle i den velkendte høje kvalitet til små priser.

Welcome to
Please select private (incl. VAT) or business (excl. VAT)