Skip to main content

Pallebånd & Plomber

Stort udvalg af både pallespænder og stålbånd i flere forskellige udgaver til emballering af paller i alle størrelser. Lige meget hvilke du mangler, kan du bestille dem direkte her fra webshoppen, hvorefter de bliver tilsendt til den ønskede adresse med dag-til-dag-levering.

resultater

Sikker forsendelse med pallebånd og plombere

Med pallebåndenes og plombernes høje kvalitet og hårdføre materialer kan de benyttes til flere formål. Hvad end du skal have sikret en pallehætte eller stabiliseret flere papkasser, er pallebånd eller plombere fra Mogens Daarbak en oplagt løsning. Du kan selv tilpasse størrelsen, så selvom du fx benytter dig af kantlister eller andet tilbehør til paller, er det ikke noget problem at få sikret din forsendelse ordentligt.

Stort emballeringsudvalg

Hos Mogens Daarbak sætter vi en ære i ikke kun at kunne tilbyde kvalitetsvarer, men også et bredt udvalg af disse varer, så vores kunder har noget at vælge imellem. Derfor kan vi tilbyde mange forskellige emballeringsprodukter med alt fra både dispensere til paprør og pose- og kassefyld. Alle disse varer – og vores resterende produkter – kan du finde her på webshoppen, men du er også meget velkommen i en af vores butikker landet over, hvor vi i øvrigt vil være behjælpelige med råd og vejledning.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)