Skip to main content
Dine genveje

Stort udvalg af strækfilm

Her finder du et stort udvalg af strækfilm til både maskiner og manuel brug samt dispensere hertil. Vi har gjort det let for dig at finde lige den strækfilm, som du søger. Markér de punkter i menuen du finder relevante og der kommer den strækfilm frem, som du leder efter. Der er mange forskellige størrelser, farver og kvaliteter at vælge imellem.

 

Mest populære

 
 

Hele udvalget

resultater

Strækfilm til beskyttende emballering

Hvad end du har en stor eller lille forsendelse, du skal have sendt af sted, vil brug af strækfilm være oplagt. Ved brug af dette undgår du ikke blot, at dine varer bliver beskidte, men også at overfladen på forsendelsen bliver beskyttet. Ved brug af en dispenser er strækfilmen – hvad end du vælger den sorte, brune eller klare variant – særdeles brugervenlig lige meget om det er maskinstræk eller manuelt stræk. Det samme gælder for vores plastruller, som også findes i den klare udgave.

Beskyt dine varer yderligere

Hvis du ønsker yderligere beskyttelse af dine varer under transporten, har vi både boblefolie og pap samt andre materialer til forsendelse på lager. De er produceret i markedets bedste materialer, så du er sikret en løsning i den højeste kvalitet, der samtidig er til at betale. Foruden at byde på billige kvalitetsmaterialer, gør vi en dyd ud af at yde god service til vores kunder. Det ses blandt andet ved vores dag-til-dag-levering, hvor du modtager dine varer allerede dagen efter din bestilling, hvis du når det inden kl. 14 i hverdagene. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)