Skip to main content
Dine genveje

Plastruller & Tilbehør

Beskyt dine forsendelser med plastruller og forskelligt tilbehør, som du finder herunder. Vi tilbyder mange forskellige varer med alt fra sækkelukkere og pallepap til kantbeskyttere og mellemlagsark.

resultater

Brugbart tilbehør og plastruller til forsendelse

Det brede udvalg af tilbehør giver dig muligheden for at give ekstra beskyttelse til dine varer under forsendelsen og fungerer godt som supplement til plastfilmen. Hvis du søger et alternativ til plastrullen, tilbyder vi også flere forskellige størrelsers strækfilm, der ligeledes beskytter din forsendelse under transport. Derudover har vi også et udvalg af palle- og støvhætter, der især beskytter mod støv og snavs, men yder også en god beskyttelse af forsendelsens indhold. 

God kvalitet hos Mogens Daarbak A/S

For at du kan gøre brug af de bedste varer på markedet, sørger vi altid for at vores kvalitet er i top, og priserne er i bund. Det gælder naturligvis også vores plastruller og tilbehør. Vores varelager byder på over 16.000 forskellige varer, som alle opfylder vores krav om kvalitet, der er til at betale. Hvis det fx er tid til at få gjort hele kontoret rent, tilbyder vi er bredt udvalg af forskellige rengøringsartikler, eller hvis kontoret skal ommøbleres, så har vi naturligvis også et stort sortiment af møbler at vælge imellem. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)