Skip to main content
Dine genveje

Strækfilm & Pallefilm

Her finder du et stort udvalg af flere typer pallefilm og strækfilm i mange forskellige størrelser til både maskinstræk og manuelt stræk. Derudover er der også et bredt udvalg af andre typer beskyttelse og tilbehør, der alle er i den absolutte bedste kvalitet.

 

Mest populære

 
 

Hele udvalget

resultater

Beskyt dine varer med strækfilm eller pallefilm

Beskyt dine varer med strækfilm eller pallefilm.Med kvalitetsstræk- og pallefilm fra Mogens Daarbak optimerer du beskyttelsen af dine varer under transport. Både støv og ridser bliver mindsket markant med dette letanvendelige produkt, der både egner sig til større virksomheder såvel som til privat brug.  Du finder både store ruller til maskinstræk samt mindre ruller til manuelt stræk, så du kan finde netop den størrelse, der passer til dit behov. For at gøre brugen af stræk- og pallefilmen let at benytte, tilbyder vi et udvalg af dispensere, der passer til store som små ruller.

Flere former for beskyttelse

Foruden vores sortiment af strækfilm tilbyder vi ligeledes andre former for beskyttelse. Du finder bl.a. både palle- og støvhætter, pallebånd og plombere samt plastruller og tilbehør, der hver især yder en god beskyttelse af dine varer under transporten, så du beskytter dine varer bedst muligt frem til destinationen.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)