Skip to main content
Dine genveje

Pose- & Kassefyld

Her finder du et spændende og blandet udvalg af posefyld, træuld og pakkemaskinepapir. Disse letvægtsmaterialer sikrer dig beskyttelse af dine varer under transport uden at gøre pakken meget tungere. 

Mest solgte

Alle produkter

resultater

Optimal beskyttelse med posefyld og kassefyld

De lette kvalitetsmaterialer ser umiddelbart ikke ud af meget, men de giver en god og optimal beskyttelse af dine varer under transport. Netop deres lette materiale og mindre partikler gør, at de kan udfylde forsendelsesæsken eller papkassen, så dine varer og ejendele bliver beskyttet bedst muligt. Hvis du ønsker et alternativ til pose- og kassefyldet, tilbyder vi også både skumfolie og foam, bølgepap, boblefolie og meget andet, der alle giver beskyttelse til dine varer under transportering. 

Kvalitetsemballering af varer

Hos Mogens Daarbak gør vi en dyd ud af at kunne tilbyde vores kunder et bredt vareudvalg at vælge imellem. Derfor har vi naturligvis også sørget for mange forskellige varer inden for emballage, som du frit kan vælge imellem. Du finder både materialer til forsendelse, lommer og mærker og meget andet, som du alt sammen kan bestille her på webshoppen. Vi har mange dygtige og effektive medarbejdere, der sikrer dig en hurtig levering af dine varer, så du hurtigst muligt kan få glæde af dem.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)