Skip to main content
Dine genveje
Manillamærker

Hængemærker & Manillamærker

Køb hænge- og manillamærker i god kvalitet både med hulforstærker og skrå hjørner samt med snor og lige hjørner. Vi tilbyder flere forskellige størrelser til konkurrencedygtige priser. 

resultater

Hængemærker og manillamærker i den bedste kvalitet

Når du køber dine hænge- og manillamærker hos Mogens Daarbak er du sikret et produkt, der er produceret i de bedste materialer. Mærkerne egner sig alle godt til mange formål herunder fx prismærkning o.l.. Til dette formål kan vores tekstilpistoler og tekstilsnore også være ganske anvendelige som et redskab til at gøre prismarkeringen lettere.

Mærker i mange forskellige størrelser

Vores brede udvalg sikrer dig flere forskellige størrelser mærker at vælge imellem. Alle mærkerne er blanke, så du selv kan udfylde mærket med den ønskede påskrift. Har du brug for et specielt skriveredskab til dette, så tilbyder vi et stort sortiment af skrive- og tegneredskaber i mange forskellige farver. Er du i stedet mere til etiketter, så tilbyder vi både forsendelsesetiketter samt labels og etiketter, så du både har mulighed for at vælge blanke etiketter og etiketter med standardtekster.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)