Skip to main content
Dine genveje
Bogforsendelse

Bogforsendelsesæsker

Hvis du skal have afsendt en eller flere bøger, så tilbyder vi bogforsendelsesæsker i høj kvalitet, som beskytter dine bøger under transporten. 

resultater

Bogforsendelsesæsker i flere størrelser

Om det bare er en enkelt eller flere bøger, du skal sende af sted, så har vi forsendelseskassen, der passer til formålet. Hvad end det er bøger i A4 eller andre størrelser og former, så finder du det her på webshoppen, hvor alle varer er produceret i robuste og stærke kvalitetsmaterialer, der giver optimal beskyttelse under transporten. Alternativt tilbyder vi også papkasser og paprør samt forsendelsesæsker til brevordnere, hvis du ikke kan finde den ønskede størrelse i dette udvalg.

Bestil i dag, og modtag i morgen

Vores velkendte gode kundeservice indbefatter naturligvis også hurtig levering. Hvis du bestiller dine varer på hverdage inden kl. 14, så modtager du allerede din bestilling dagen efter. Ønsker du i stedet selv at tage dine varer med hjem, er du meget velkommen i en af vores butikker landet over, hvor du bl.a. også finder pose- og kassefyld samt boblefolie og pap, der giver ekstra beskyttelse til dine forsendelser under transporten. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)