Skip to main content
Dine genveje
Forsendelsesæske

Forsendelsesæsker

Her finder du forsendelsesæsker til både brevordnere og bøger i høj kvalitet, så du er sikker på, at din pakke når frem i samme tilstand, som du sendte den af sted.

resultater

Forsendelsesæsker i mange størrelser og tykkelser

I udvalget finder du forsendelsesæsker i mange forskellige størrelser til fx bøger eller brevordnere, så du med gode chancer kan finde netop den størrelse, du søger. Derudover tilbyder vi ligeledes forskellige materialetykkelser, så dine forsendelser kan få den optimale beskyttelse under transporten. Hvis du søger yderligere beskyttelse af dine forsendelser, har vi et bredt sortiment af pose- og kassefyld, som sikrer dine ejendele ekstra støtte under transporten. Husk at veje dine forsendelser med en vægt inden de afsendes.

Find det hele hos Mogens Daarbak

Hos os finder du ikke kun forsendelsesæsker, men derimod alt inden for emballering. Måske har du brug for PP-pakketape til forsegling af dine pakker eller stræk-og pallefilm til afsendelse af større forsendelser. Alt sammen finder du her på webshoppen sammen med over 16.000 andre varer, som vi er klar til at sende af sted med dag-til-dag-levering.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)