Skip to main content
Dine genveje

Forsendelsesæsker

Skal du have sendt brevordnere af sted? Så vil en forsendelsesæske til brevordnere fra Mogens Daarbak være særlig anvendelig for, at din forsendelse får den optimale beskyttelse under transporten. 

resultater

Optimal beskyttelse med forsendelsesæsker til brevordnere.

Forsendelsesæskerne er produceret i kvalitetsmaterialer, der er særdeles robuste og hårdføre, og giver derved din forsendelse den mest optimale beskyttelse. Det samme gælder for vores forsendelsesæsker, papkasser samt det resterende udvalg af emballage, så du – lige meget hvilken løsning du vælger – er sikret, at dine forsendelser kommer frem i samme tilstand som ved afsendelsen. Vi tilbyder flere forskellige størrelser i både hvid og brun, som bl.a. egner sig til A3, A4, A5 og CD’er.

Alt inden for emballering

Eftersom vi efterstræber at give vores kunder det bredeste vareudvalg, tilbyder vi naturligvis mange forskellige produkter inden for emballering. Vi tilbyder fx emballagetape, der er oplagt at bruge som forsegling til fx forsendelsesæsker. Derudover har vi materialer til forsendelse, som er gavnlig under enhver form for forsendelse, ligesom vores lommer og mærker også er ganske anvendelige. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)