Skip to main content
Dine genveje

Følgeseddellommer

Her finder du et udvalg af forskellige følgeseddellommer til forsendelser i flere forskellige størrelser. Du finder både lommer med og uden tryk, hvor alle er selvklæbende og lette at anvende. 

resultater

Følgeseddellommer i mange størrelser

Er din følgeskrivelsesblok stor eller lille, så kan du sandsynligvis finde netop den lommestørrelse, der passer til her på webshoppen. For at give vores kunder det bredest mulige udvalg at vælge imellem, gør vi en dyd ud af at tilbyde så mange varer som muligt. Netop derfor finder du så bredt et udvalg af følgeseddelslommer, hvilket også gælder vores sortiment af etiketter til forsendelse, der også egner sig godt ved brug til forsendelse af fx papkasser eller forsendelsesæsker.

Find det hele til din forsendelse

Foruden vores følgeseddelslommer har vi også et udvalg af hænge- og manillamærker, der også er særdeles anvendelige i forbindelse med forsendelser. Derudover har vi også et bredt sortiment af produkter, der giver ekstra beskyttelse til dine varer under transporten. Du finder fx skumfolie og foam, tilbehør til emballering og meget andet. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)