Skip to main content
Dine genveje
Tape dispenser

Tape dispensere

Gør din tape mere håndterbar og brugervenlig med en tapedispenser fra Mogens Daarbak. Du finder både stationære dispensere til fx brug ved pakkeborde og håndholdte dispensere til fx tape på lageret.

resultater

Hjælp dig selv og dine kunder med en tapedispenser

Ved brug af en tapedispenser gør du ikke blot arbejdet lettere for dig selv og dine kolleger, men du gør det også nemmere og hurtigere for dine kunder ved fx et pakkebord. Vi forhandler et bredt udvalg af mange forskellige modeller, der passer til flere typer tape, hvad end det drejer sig om specialtape, PVC-pakketape eller andre.

Kvaliteten er en selvfølge

Hos Mogens Daarbak gør vi en dyd ud af at kunne levere kvalitetsprodukter til billige priser, lige meget om det er rengøringsartikler eller emballage, det drejer sig om. Vores mange års erfaring har gjort det til en selvfølge ikke blot at tilbyde kvalitetsprodukter, men også yde en service, der også afspejler den gode produktkvalitet. Derfor er du altid sikret en kvalitetsløsning, så du kun skal koncentrere dig om du fx skal have en stationær eller håndholdt tapedispenser til fx forsegling af papkasser og forsendelsesæsker.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)