Skip to main content
Dine genveje
Specialtape

Specialtape

Her finder du specialtape som fx dobbeltklæbende tape, lærredstape, tape med påtryk og meget mere. Lige meget hvilken du vælger, får du et produkt i markedets bedste kvalitet.

resultater

Specialtape i mange afskygninger

Der findes langt flere forskellige typer tape end den traditionelle smalle, gennemsigtige tape – og disse forhandler vi naturligvis hos Mogens Daarbak A/S. Skal du have fat i en filamenttape til fx sikring af papkasser eller afdækningstape, så finder du det netop her på siden. Vi har mange forskellige typer specialtape, der – lige meget hvilke du bestiller – lever op til vores krav om billige priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten. 

God service er bredt vareudvalg og hurtig levering

Og netop det finder du hos Mogens Daarbak. Vi har altid over 16.000 forskellige varer på lager, som vi er klar til at sende af sted med dag-til-dag-levering, så du hurtigst muligt kan få glæde og gavn af dine nye produkter. Vores vareudvalg indeholder bl.a. stræk- og pallefilm, boblefolie og pap og meget, meget mere. Gå på jagt her på webshoppen, og find netop det, du eller din virksomhed har brug for. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)