Skip to main content
Dine genveje
Pakketape (pvc)

Pakketape PVC

Har du brug for en tape, der er ekstra god og holdbar? Så kan løsningen være kvalitetspakketape fra Mogens Daarbak, som du finder et stort udvalg af herunder. Benytter du ofte pakketape, så anbefaler vi, at du finder en passende dispenser til pakketape, som vi også har et bredt udvalg af.

resultater

Pakketape til mange formål

Vores udvalg af pakketape indbefatter et bredt sortiment i forskellige farver samt både brede og tyndere størrelsers tape. Hvad end du har brug for forsendelsestape til fx papkasser eller tape til (gen)lukning af poser, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Se desuden vores udvalg af PP-pakketape og specialtape, hvor du finder produkter, der deler det resterende sortiments høje kvalitet til priser, hvor alle kan være med.

Få det hele sendt samlet til din adresse

Hvis du søger yderligere produkter til emballering, så finder du også dette her på webshoppen. Vi har bl.a. materialer til forsendelse, pose- og kassefyld og meget mere, som du kan få sendt samlet til din ønskede adresse. Hvis du bestiller inden kl. 14 på hverdage, så modtager du pakken allerede dagen efter.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)