Skip to main content
Dine genveje
Pakketape

Pakketape PP

Pakketape skal der til og vi har noget af et udvalg! Vi forhandler flere bredder, typer, farver og mærker, så vi, ligesom som tapen, kan dække alle dine behov. Vi anbefaler kraftigt at anvende dispenser til disse tapetyper. Finder du ikke dit behov her, så forhandler vi også specialtape og tape af PVC.

resultater

Pakketape i flere størrelser

Foruden vores udvalg af flere farver pakketape tilbyder vi ligeledes forskellige størrelser. Derved kan du både finde meget brede typer tape samt pakketape i mere almindelige størrelser. For at gøre tapen mere betjeningsvenligt vil det være oplagt at gøre brug af en tapedispenser. Sådanne dispensere forhandler vi naturligvis også hos Mogens Daarbak, hvor du finder netop den, der passer til den størrelses tape, du benytter. 

Pakketape fra Mogens Daarbak er det rigtige valg

Når du køber tape hos Mogens Daarbak, får du – foruden høj kvalitet til billige priser – muligheden for at vælge miljøvenligt tape, der er lavet af genbrugsmaterialer. Lige meget, hvad dit valg falder på, får du en kvalitetstape, der egner godt sig til mange formål fx i forbindelse med forsendelse af papkasser eller forsendelsesæsker.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)