Skip to main content
Dine genveje
Emballage & Papkasser

Papkasser & Paprør

Stort udvalg af forskellige papkasser og paprør i flere størrelser og dimensioner. Vi har skræddersyet vores udvalg, så du finder alt, du har brug for, til dig selv og din virksomhed. 

resultater

Papkasser og paprør til alle formål

Skal du til at flytte, eller skal du have sendt varer af sted, så finder du kvalitetsemballage hos Mogens Daarbak, der sikrer og beskytter dine varer og ejendele under transporten. Vi tilbyder både flyttekasser og papkasser, der alle er produceret i den absolutte bedste kvalitet, der ikke blot er robuste og holdbare, men også slidstærke, så de kan tåle at blive brugt om og om igen. Den samme gode kvalitet – og billige pris – gælder også vores paprør, der egner sig særlig godt til forsendelse af plakater og andre papirvarer.

Vi giver dig noget at vælge imellem

Vores ambition om at kunne tilbyde vores kunder det bredeste udvalg at vælge imellem, forsøger vi at efterleve ved bl.a. kunne tilbyde et bredt udvalg af tilbehør til paller. Her finder du bl.a. pallehætter, engangspaller og containerpapkasser, der alle er særdeles brugbare til forsendelse af større elementer. Foruden vores lave priser og høje kvalitet tilbyder vi ligeledes hurtig levering, hvor du – allerede dagen efter din bestilling – modtager dine varer. Desuden er du meget velkommen i en af vores butikker, der ligger placeret landet over, hvor du vil kunne se alle vores varer fysisk. Husk altid at veje dine forsendelser med en ordentlig vægt inden de afsendes!

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)