Skip to main content

Emballage

Tape

Emballagekatalog

Pap

Forsendelsesemballage

Skræddersyet beskyttelse

Udover det store standardsortiment kan vi tilbyde dig en række skræddersyede løsninger, der passer præcist til dit produkt og beskytter det optimalt. Vi kan f.eks. konvertere boblefolie eller skumfolie til poser, ark eller stødabsorberende emner. Et eksempel er vores poser i skumfolie, der er specielt udviklet til polstrede møbler og yder optimal beskyttelse under transport. Poserne kan leveres i præcis de formater, du har behov for og kan naturligvis også bruges til andet, der kræver nem og kraftig indpakning. 

Produktbeskyttelse

Bredt udvalg af emballage

Vores store udvalg af emballage indebærer bl.a. forsendelsesæsker og papkasser og paprør i mange forskellige størrelser. Hvad end det er en lille eller stor pakke, du skal have sendt af sted, har vi emballagen, der passer til det. Al emballage er i den absolut bedste kvalitet i slidstærke og robuste materialer, der sikrer dig, at din forsendelse kommer sikkert frem til modtageren.

 

Send dine pakker sikkert af sted med kvalitetsemballage

Under transporten er dine pakker ofte udsat for en risiko for at blive beskadiget, hvorfor det er vigtigt at emballere dine forsendelser godt. Med boblefolie og pap samt pose- og kassefyld kan du på en billige måde sikre, at dine varer klarer transporten og kommer hele frem. Desuden tilbyder vi både emballagetape, forsendelseslommer- og mærker samt stræk- og pallefilm, så du har alle forudsætningerne for at få sendt dine varer hurtigt og sikkert af sted.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)