Skip to main content
Dine genveje
Brevvægt & Pakkevægt

Brevvægt & Pakkevægt

Praktiske pakke- og brevvægte fra Dymo. I vores sortiment har vi vægte, der kan veje fra et enkelt gram og helt op til hundrede kilo. Der findes de små brevvægte til kontoret og store pakkevægte til lageret. Gå på opdagelse i vores sortiment af vægte og find den der dækker dine behov bedst. Køber du en brev- eller pakkevægt hos Mogens Daarbak, er du altid godt dækket ind. 

resultater

Præcision fra Dymo

Det er vigtigt at kunne veje sine breve og pakker med præcision. Både som afsender af breve og pakker. Den korrekte vægt skal hurtigt kunne måles, aflæses og derefter benyttes. Derfor er det vigtigt med tiltro sin sine arbejdsredksaber. Dymo leverer brevvægte med uhyre præcise målinger og pakkevægte med praktiske funktioner, der gør det lettere at veje store pakker. Så køb en vægt af højeste kvalitet og benyt den med ro i sindet i mange år.

Hos Mogens Daarbak A/S tilbyder vi et stort udvalg af elektriske brev- og pakkevægte, der kan veje alt fra et gram til hundrede kilo med et interval på et enkelt gram. Pak trygt dine forsendelser i eksklusive kuverter eller forsendelsesæsker og få dine varer afsendt.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)