Skip to main content
Dine genveje
Papkasse

Papkasser til sikker forsendelse

Kæmpe udvalg af papkasser og forsendelseskasser til sikker fragt af dine produkter. Se hele sortimentet herunder af både containerpapkasser og almindelige papkasser til forsendelse.

 

Mest populære

 
 

Alle papkasser

resultater

Papkasser der beskytter dine varer under forsendelsen

Hvis du vil sikre, at dine varer når frem til modtageren i samme stand som ved afsendelsen, vil papkasser og containerpapkasser være en oplagt mulighed. Med deres kraftige og slidstærke materialer øger det supporten under håndteringen, hvilket gør dem hårdføre over for stød og slag. Hvis du samtidig ønsker at forsegle papkassen med en emballagetape med kraftig klæbeevne, så er det naturligvis også noget, du kan finde her på webshoppen.

Altid god kvalitet og lave priser

Ikke bare vores papkasser og containerpapkasser er i høj kvalitet – denne kvalitet finder du også blandt vores resterende ca. 16.000 lagervarer. Vi tilbyder fx boblefolie og kraftpapir, der giver ekstra beskyttelse under fragt, ligesom tilfældet er med vores pose- og kassefyld. Tag et kig rundt på webshoppen, og bliv inspireret til både privaten og virksomheden med vores mange kvalitetsvarer til priser, hvor alle kan være med. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)