Skip to main content
Dine genveje

Emballage til enhver forsendelse

Har du brug for indpakning til dine forsendelser? Vi forhandler et stort sortiment af kvalitetsemballage, hvor du blandt andet kan finde forskellige størrelser papkasser til forsendelse, emballagetape så dine pakker forbliver lukkede og diverse materialer såsom sikkerhedsetiketter, paperbinders og pallelommer – så er du sikker på, at dine forsendelser kommer sikkert frem til modtageren.

Emballage

Tape

Emballagebrochure

Pap

Strækfilm

 

Populært emballage


 

Skræddersyet emballage

Udover det store standardsortiment kan vi tilbyde dig en række skræddersyede løsninger, der passer præcist til dit produkt og beskytter det optimalt. Vi kan f.eks. konvertere boblefolie eller skumfolie til poser, ark eller stødabsorberende emner. Et eksempel er vores poser i skumfolie, der er specielt udviklet til polstrede møbler og yder optimal beskyttelse under transport. Poserne kan leveres i præcis de formater, du har behov for og kan naturligvis også bruges til andet, der kræver nem og kraftig indpakning. 

Bredt udvalg af emballage

Vores store udvalg af emballage indebærer blandt andet forsendelsesæsker og papkasser og paprør i mange forskellige størrelser. Hvad end det er en lille eller stor pakke, du skal have sendt af sted, har vi emballagen, der passer til det. Al emballage er i den absolut bedste kvalitet i slidstærke og robuste materialer, der sikrer dig, at din forsendelse kommer sikkert frem til modtageren. Du kan på vores blog læse mere om, hvordan du med fordel kan samarbejde med os om jeres emballage.

Find nemt den rette emballage til dine behov

Skal du bruge papkasser og -rør til indpakning, etiketter og lommer til forsendelse eller pose- og kassefyld til optimal beskyttelse, så gå på opdagelse i vores flotte emballagekatalog, hvor du med høj sandsynlighed finder de produkter, der opfylder dine krav og behov. Søger du emballageprodukter fra bestemte mærker, farver, størrelser med mere kan du under kategorierne i menuen til venstre filtrere produkterne efter pågældende ønske.

Send dine pakker sikkert af sted med kvalitetsemballage

Under transporten er dine pakker ofte udsat for en risiko for at blive beskadiget, hvorfor det er vigtigt at emballere dine forsendelser godt. Med boblefolie og pap samt pose- og kassefyld kan du på en billig måde sikre, at dine varer klarer transporten og kommer hele frem. Desuden tilbyder vi emballagetape, forsendelseslommer- og mærker samt stræk- og pallefilm, så du har alle forudsætningerne for at få sendt dine varer hurtigt og sikkert af sted.

Sikker transport med emballagetape

For os er tape ikke bare tape. Tape er det, der holder sammen på din forsendelse og sørger for sikker transport. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af emballagetape, der passer til alle formål. Vi forhandler alt lige fra afdæknings- og lærredstape til filament- og strappingtape, så du altid kan finde den, der passer bedst til dit behov. Derudover finder du i sortimentet et udvalg af pakketape, hvor du kan vælge mellem PVC- og PP-tape. Skal du bruge pakketape på overflader, der kræver mere end almindelig klæbeevne, anbefaler vi PVC-tape. Er du i stedet på jagt efter god allround-tape, er PP-tape den optimale løsning. Vores PP-tape findes både med akryl- og hotmelt-klister, der sikrer dig en økonomisk og fornuftig løsning til forsegling af de mest almindelige pakker.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)