Skip to main content
Ihre shortcuts

Kontormaskiner og teknologi

Den moderne arbejdsplads er i rivende udvikling, og digitale værktøjer er ved at revolutionere vores måde at arbejde på ved at gøre arbejdsprocesserne hurtigere, nemmere og bedre. Teknologiske løsninger kan være med til at realisere uforløste potentialer i din forretning, men det kræver, at løsningerne er tilpasset din virksomhed og ikke omvendt.

Et godt tegn på den helt rigtige teknologiske løsning er, at vi ikke lægger mærke til den. Når det bare føles naturligt at tænde for videokonferencen, bruge det interaktive whiteboard eller printe på storformatprinteren, så ved du, at teknologien er integreret i virksomheden og understøtter arbejdsprocesserne. Det er vores opgave, at hjælpe dig med at finde den teknologiske løsning, som gør netop det. 

Vi leverer produkter til print-, kopi- og dokumenthåndtering samt udstyr til videokonference og AV-løsninger i høj kvalitet. 

Vi samarbejder med nogle af verdens bedste producenter og distributører af kontormaskiner og teknisk udstyr. Vores brede udvalg gør, at vi altid kan levere den helt rigtige maskine eller det rigtige udstyr til enhver arbejdsplads. Gældende for alle vores leverandører er, at de ikke går på kompromis med kvalitet og miljø. 

Dokumenthåndtering

Vi hjælper med alle former for dokumenthåndtering fra  fysiske print og kopier til digital håndtering. Vi har et tæt samarbejde med producenterne, som er blandt de bedste på området. I udvælgelsen af producenterne ligger vi primær vægt på kvali­tet, leverings­hastighed/sikkerhed, miljø­mæssige hensyn samt prisniveau.     

Vores samarbejdspartnere er:

RICOH er leverandør af alt fra kopimaskiner, multimaskiner (mfc), software og dokumenthåndteringssystemer. Kontakt os gerne for mere information om Ricoh produkter.
LEXMARK er en førende udvikler, producent og leverandør af udskrivnings- og billedløsninger til virksomheder og hjem. Lexmarks produkter omfatter laserprintere, inkjetprintere, multifunktionsenheder, matrixprintere og tilhørende tilbehør, tjenesteydelser og løsninger.

Behov for teknisk support

Opstilling, konfiguration og fejlfinding på:

  • Print og scanløsninger
  • POS- og kassesystemer
  • Netværk og trådløst netværk

Kontakt os på formularmail eller tlf. 96 33 33 33.

Videokonference

Videokonference vinder mere og mere indpas i Danmark og udlandet.

Videokonference kan bidrage til en bedre kommunikation, en hurtigere beslutningsproces og en øget fleksibilitet.

Derfor er der et stigende behov for videokonference med simple opkoblingsmetoder og en god og sikker kvalitet.

AV-løsninger

Et komplet møde- eller konferencelokale forener lyd og billede med let og brugervenlig betjening, så både værten og mødedeltageren får den bedste oplevelse. Der findes mange muligheder på AV-området bl.a. projektorer, interaktive whiteboards og professionelle monitorer. 

Mogens Daarbak A/S tilbyder Videokonference og AV-løsninger i tæt samarbejde med den danske distributør DS DISPLAY, som er Danmarks førende distributør af professionelle AV-løsninger, projektorer, videokonference, storformatprint samt relateret tilbehør. 

Kasseapparater

Vi tilbyder en bred vifte af funktionelle og brugervenlige kassesystemer. Sortimentet tæller både de numeriske, - alfanumeriske, POS-systemer samt dankortterminaler.

Vi forhandler Sharp kassesystemer.

SHARP har gennem mange år været producent af kassesystemer, og deres store know-how og stærke produkter, gør dem til et af de bedste mærker i branchen. SHARP har en kasse til et hvert behov, og de fleksible programmeringsmuligheder gør SHARP til en stærk samarbejdspartner.

Se flere kassesystemer her

Herzlich willkommen
Bitte wählen Sie Privat- (inkl. MwSt) oder Geschäfts (exkl. MwSt)