• Cover + Tastatur iPad Pro 12.9" (3/4) Slim Folio Pro Grå
  • Cover + Tastatur iPad Pro 12.9" (3/4) Slim Folio Pro Grå

Cover + Tastatur iPad Pro 12.9" (3/4) Slim Folio Pro Grå

Varenr.
153159

LogitechSkriv lige som på en bærbar på din iPad Pro med Slim Folio Pro. éTastaturetuiet kan bruges i tre forskellige indstillinger som passer til alle situationer – når du sidder på en café, ved et skrivebord, eller med din iPad i skødet. Dette lette alt-i-et-etui giver beskytter din enhed både for og bag og har desuden indbygget plads til at oplade og opbevare din Apple Pencil (2. generation).

Læs mere

Antal

Pr. stk.

Spar

1.139,18 kr.
Levering
Forventet levering 02.11.21

Beskrivelse

Skriv lige som på en bærbar på din iPad Pro med Slim Folio Pro. éTastaturetuiet kan bruges i tre forskellige indstillinger som passer til alle situationer – når du sidder på en café, ved et skrivebord, eller med din iPad i skødet. Dette lette alt-i-et-etui giver beskytter din enhed både for og bag og har desuden indbygget plads til at oplade og opbevare din Apple Pencil (2. generation).

Slim Folio Pro har tre unikke tilstande der hjælper dig med at udføre dine opgaver så effektivt som muligt.

Skrivetilstand: Bare sæt tastaturet på og skriv løs.
Tegnetilstand: Fold iPad Pro-skærmen for at tage noter eller tegne med Apple Pencil (2. generation).
Læsetilstand: Fold tastaturet tilbage for at læse bøger, artikler og meget mere.

Bruger du tit din iPad Pro om natten eller i svag belysning? Det gør vi også. Derfor har det integrerede tastatur også bagbelyste taster. Tre justerbare lysstyrkeniveauer sikrer, at du kan se hvad du laver uanset om du er i soveværelset, ombord på et fly eller et andet sted med svag belysning.

Logitech har udnyttet flere årtiers erfaring til at sikre at hvert eneste tastetryk føles jævnt, naturligt og præcist. Glæd dig til mange timers behageligt tastearbejde – der er god plads mellem tasterne som er fordelt på hele tastaturets bredde, så hænderne ikke bliver klemt sammen. Vores førsteklasses tastaturer er designet med en saksemekanisme under hver enkelt tast så det føles helt rigtigt hver gang og så du kan skrive hurtigt og præcist.

Beskyt for- og bagsiden af din iPad mod stød, ridser og væskespild. Slim Folio Pro sikrer din iPad Pro i et letvægtsetui, der beskytter hjørnerne og ikke vejer for meget. Yderstoffet er blødt og behageligt at røre ved.

En sikker magnetisk lås holder etuiet forsvarligt lukket når det ikke bruges til at beskytte skærmen på din iPad. Låsen har også en praktisk plads til opbevaring af Apple Pencil (2. generation) og andre digitale blyanter.

• OEM: 920-009709

Specifikationer

Mærke
Logitech
Farve
Grå
Model
Logitech
Type
iPad
GTIN
5099206090781
Leverandør Varenummer
LOG920009709