Skip to main content
Dine genveje
Vin & Spiritus
  • Kategori

Øl, Vin & Spiritus

Alt i vin og spiritus til firmafesten, receptionen eller som gave til en heldig kollega. I vores sortiment finder du både øl, dessertvine, rød- og hvidvin samt diverse spiritus såsom den lækre Barcelo Imperial-rom. 

resultater

Øl, vin og spiritus til enhver lejlighed

Hos Mogens Daarbak A/S finder du et stort og prangende udvalg af diverse øl, vin og spiritus. Vi specialiserer os særligt i receptionsgaver, og du kan derfor glæde en fra kontoret med en skøn receptionskurv med nøje udvalgte vinprodukter og lækkerier i form af chokolade og diverse konfekture. Vælg mellem tre forskellige receptionskurve. I vores vinsortiment finder du både dessertvine, mousserende vin, rødvin og hvidvin, og skal din vin bruges til gave, kan du pakke den i en af vores dekorative vinkartoner. Vi har ligeledes øl fra Søgaard og udsøgt spiritus i form af Barcelo Imperial-rom, der i år 2000 blev kåret som Verdens Bedste Rom. 

Noget udover det sædvanlige

Mangler du øl, vin og spiritus til din firmafest, eller lyster du efter noget udover det sædvanlige i din hverdag? Så har vi det helt rigtige til dig. Hos Daarbak A/S finder du udsøgte øl, vin og spiritus. Er du yderlig søgende efter et udvalg til din eventuelle firmagfest? Så står Daarbak også til rådighed med et udvalg af borddækning, lækkerier og kaffe.  

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)