Skip to main content

Catering | Bordopdækning og catering i højsædet.

Kaffe, te og kakao

Lej en kaffemaskine

Borddækning

Vin

logovand tilbud

Catering

Hos Mogens Daarbak A/S finder du et stort udvalg af produkter inden for catering. I sortimentet finder du alt fra praktisk og miljøvenligt engangsservice til diverse varme og kolde drikke samt lækkerier nok til hele kontoret. Det er ligeledes her, du finder det lille ekstra til at pifte mødelokalet eller firmafesten op. Med dug og stearinlys stråler også du af lidt mere.

Frugtordning

Uundværligt til både hverdag og fest

Man bør aldrig undervurdere værdien af god catering. Hvad end der skal dækkes op til et vigtigt møde, til firmafesten eller dine medarbejdere måske fortjener lidt ekstra luksus for at gå weekenden godt i møde fredag eftermiddag, så har vi den helt rigtige løsning for dig. Til borddækning tilbyder vi både engangsbestik og bestik i stål, der kan bruges igen og igen. Herudover fører vi engangsartikler som tallerkener, sugerør og de helt rigtige drinksglas til en sherry eller Long Island. Måske du bare har brug for en kop kaffe frisk fra kaffemaskinen og serveret med lidt lækkert?

 

Sørg for lækker catering

Så holder dine medarbejdere i ekstra mange år.  Enkelt og miljøvenligt helt uden ekstra opvask. Mange af vores engangsartikler er komposterbare og skånsomme over for miljøet. Du kan derfor dække op med god samvittighed. Som en ekstra bonus sparer du opvasken og yder hermed endnu mere omtanke for den verden, vi lever i, hvilket uden tvivl vil komme dig selv og dine medarbejdere til gavn både nu og i fremtiden. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)