Skip to main content

Brother Scanner ADS-1100W

Brother Scanner ADS-1100W
  • Brother Scanner ADS-1100W
  • Brother Scanner ADS-1100W
  • Brother Scanner ADS-1100W
Brother Scanner ADS-1100W
Varenr.: 61497
Lagerstatus: Bestillingsvare
Farvescanner med trådløst netkort og dobbeltsidet scan til det effektive kontor ADS-1100W er en kompakt, stilfuld farvescanner med mulighed for at scanne begge sider af papiret i én arbejdsgang. Den kompakte størrelse og det indbyggede trådløse netkort gør det nemt at flytte rundt på scanneren, så den kan placeres, hvor der er behov for at scanne, og hele arbejdsgruppen kan få glæde af funktionerne.

kr. 1.589,41
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Format A4
Brand Brother
Model ADS-1100W
Lev. varenummer ADS1100W

Udvidet beskrivelse

Takket være automatisk dokumentføder i toppen til 20 ark, indbygget kortlæser til plastik ID-kort og visitkort samt funktioner som automatisk opretning af papiret er ADS-1100W både pålidelig og let at anvende. Scan dine dokumenter til f.eks. smartphone og tablet via Brothers iPrint&Scan-app. På den måde kan du dele informationer med kollegaerne eller få adgang til dine dokumenter, mens du er på farten, så du ikke behøver at medbringe så mange udskrevne sider i tasken

Leveres med:
Strøm- og USB-kabler, software med drivere*, kvikstartsguide, brugsanvisning på dvd samt taske og indføringsark til beskyttelse af billeder og plastikkort ved scanning.

*Nuance™ PaperPort™ 12SE (Windows®), NewSoft® Presto! PageManager 9 (Mac), NewSoft Presto! BizCard 6 (Windows® og Mac), Control Center 4 (Windows®), Control Center 2 (Mac)

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)